Ket King en Ket Chi – Cafetaria Atlas

Ket King Chan en Ket Chi Chan zijn rasondernemers. Sinds 2018 staan de broers samen aan het roer van Cafetaria Atlas, ze namen deonderneming over van hun vader. Het restaurant heeft een moderninterieur gekregen en op de menukaart vind je naast de klassieke snacks ook eigentijdse gerechten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de ‘Classic Fantastic’ geïntroduceerd; een heerlijke homemade burger van 160 gram rundvlees met gehakt van Slagerij Jan Antonisse.

Duurzaamheid

Bij Cafetaria Atlas staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De klassieke plastic patatbakjes hebben plaatsgemaakt voor duurzame alternatieven. Volgens Ket King heb je als ondernemer ook een maatschappelijke functie. “Iedereen kan een steentje bijdragen, dat doen wij door het gebruik van plastic te beperken. Klanten worden gestimuleerd om zelf tasjes mee te nemen. In anderhalf jaar tijd hebben we op deze manier al tienduizend plastic tasjes bespaard!

Leuk om te weten

Er zijn wereldwijd maar vijf mensen die het unieke familierecept van de beroemde pindasaus kennen.

Per week gaat er zo’n 500 kilo patat over de toonbank. En wist je dat iedere oogst een andere baktijd heeft?

Natuurlijk kun je voor een ijsje ook terecht bij Cafetaria Atlas, mét een feestelijke dip. Oreo, spekjes, stroopwafel, er zijn maar liefst tien soorten waar je uit kunt kiezen